Ήταν απλά ένα ατύχημα

Οι στατιστικές δείχνουν πως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών αυξάνονται οι χωρισμοί. Κυρίως γιατί το καλοκαίρι μας κάνει να αισθανόμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον και μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Λίγο ο ήλιος, η ζέστη, η θάλασσα και οι διακοπές με καλούς φίλους.
Και ξάφνου βρίσκεσαι να επιβεβαιώνεις και εσύ τις στατιστικές. Το τέλος μπαίνει και ξεκινάει μια δύσκολη περίοδος μέχρι να ξεπεράσεις τον χωρισμό. 

Τους λόγους που σε οδήγησαν στο τέλος τους ξέρεις εσύ πολύ καλύτερα από τον κάθε έναν. Γνωρίζεις πως δε θα είναι εύκολο τόσα χρόνια να κλείνουν με ένα απλό τράβηγμα της πόρτας. Μέχρι να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να μπεις πάλι σε ρυθμούς είναι που αναζητάς την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων. Και μετά φτάνει το καλοκαίρι για τα καλά και ξεκινάνε και οι διακοπές. Το μυαλό σου έχει αδειάσει και είσαι έτοιμος να ζήσεις ένα 10ήμερο γεμάτο περιπέτειες και καινούριες εμπειρίες. Να νιώσεις και πάλι ζωντανός. 

Κατά έναν περίεργο λόγο το σύμπαν συνωμοτεί και σου φέρνει αυτό που ποθείς. Μια γνωριμία από τα παλιά, μια ανεκπλήρωτη ιστορία που στο παρελθόν δε βρήκε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσει. Η ανάγκη σου για ζωή, σε κάνει να ενδώσεις με τρέλα και χωρίς ενδοιασμούς στην καινούρια περιπέτεια. Και όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, αυτή η περιπέτεια θα είναι no strings attached. Δε ζητάς κάτι παραπάνω και κοιτάς να περάσεις καλά. Όλα ξεκάθαρα από την αρχή, μέχρι που γίνεται το ατύχημα. 

Δεν το ήθελες, αλλά κατά λάθος ερωτεύτηκες. Θέλεις κάθε μέρα να είστε μαζί, να μιλάτε, να πηγαίνετε βόλτες. Περπατάτε στην παραλία χέρι χέρι, γνωρίζει ο ένας την παρέα του άλλου και ξαφνικά από μια καλοκαιρινή περιπέτεια, γίνεται μια καλοκαιρινή ιστορία αγάπης. Τι γίνεται όμως όταν οι διακοπές φτάσουν στο τέλος τους και το ροζ συννεφάκι ξεφουσκώσει? 

Ο έρωτας είναι περίεργος και έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Δε θα σε ρωτήσει, απλά θα γίνει. Αλλά μήπως δεν έπρεπε να αφήσεις τον εαυτό σου στα χέρια του μικρού φτερωτού θεού? Ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος. Θα έχεις το κουράγιο να το ξεπεράσεις ή θα έχεις τις αναμνήσεις να σε συντροφεύουν και να ταΐζεις τις ελπίδες σου επικοινωνώντας με το αντικείμενο του πόθου σου μια φορά την ημέρα? 

Αλήθεια, αναρωτήθηκες ποτέ τι νιώθει για εσένα? Είναι τα αισθήματα αμοιβαία ή απλά εσύ βρέθηκες μπλεγμένος σε μια κατάσταση που την απέφευγες μανιωδώς? Είναι δύσκολο και θέλει κότσια να κοιτάξεις κατάματα τους φόβους σου και να πεις την αλήθεια. Είσαι έτοιμος να κοιτάξεις στον καθρέφτη της ψυχής σου? Την απάντηση θα την αφήσω σε εσένα. Απλά σκέψου πως εσύ έχεις το κλειδί για να ανοίξεις την επόμενη πόρτα στη ζωή σου. Κάνε λοιπόν τη σωστή επιλογή και μην αφήσεις κάτι στην τύχη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις