Μαγική Φεγγαρόσκονη

Η νύχτα αρχιζει να πέφτει σαν πέπλο πάνω από την πόλη και το φεγγάρι παίρνει σιγά σιγά τη θέση του στο θρόνο του ουρανού. Παρέα του οι πιστοί υπήκοοι, τα αστέρια, που στην πόλη είναι εμφανή μόνο τα πιο φωτεινά. Είναι σαν να κάνουν διακρίσεις τα φώτα της πόλης και να επιτρέπουν μόνο τα πιο άξια να συνοδέψουν τον βασιλιά τους στην θριαμβευτική πομπή προς τη νίκη της νύχτας. 
Ο βασιλιάς καθισμένος στο θρόνο του και επιβλέποντας την τροπή που παίρνει η νύχτα για τον κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά, αρχιζει και ρίχνει σταδιακά τη μαγική του σκόνη. 
Η φεγγαρόσκονη που σου αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα και σε μεθάει σαν να είναι το πιο γλυκό ποτό. Το πέπλο που σε μετατρέπει σε ρομαντικό, ονειροπόλο άνθρωπο που αρχίζεις να δίνεις βάση στα συναισθήματα και στα βαθύτερα σου θέλω. Η μαγεία που εμπεριέχεται σε αυτή τη σκόνη σε κάνει να εκφράζεσαι με τρόπο που να μην ντρέπεσαι και να αποκαλύπτεις πράγματα για εσένα. 
Πάντα ζήλευα το φεγγάρι για την πλεονεκτική του θέση να βλέπει και να ακούει τα πάντα. Και όπως λέει και το τραγούδι:  
"Βγες στο μπαλκόνι να δεις το φεγγάρι που φέγγει την πόλη"
Κοιτώντας το σου δίνει δυναμη να βρεις το κουράγιο να εκφράσεις τα θέλω σου και να παλέψεις για τα όνειρα σου. Πάρε μια βαθιά ανάσα και προχώρα στο μονοπάτι που σου χαράζει το φως του φεγγαριού και θα σε οδηγήσει στα όνειρά σου.  



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις